Placek Bezowy Cytrynowy
Cytrynowe ciasto bezowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką krem z kamienia nazębnego, koncentrat lemoniady, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki Bezowe Cytrynowe, Blue Ribbon Mile High Lemon Beza Pie, oraz Mila-High Lemon Beza Mini Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń piecrust zgodnie ze wskazówkami pakietu. Pasuje do płyty pie 9". Wchodzisz krawędzie pod i flet. Nakłuć dół i boki widelcem.
Piec w temperaturze 450 stopni na złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
W średnim rondlu ubij śmietanę i żółtka, wymieszaj z mieszanką budyniu cytrynowego, mlekiem i koncentratem lemoniady. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 2 protokół lub aż bardzo gruby.
Zdejmij z ognia; przykryj i utrzymuj ciepło.
Ubij białka, śmietanę z Tataru i wanilii z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Ubij cukier, jedną łyżkę stołową na raz, aż utworzą się sztywne szczyty.
Wlać gorące nadzienie do przygotowanej Skórki. Dollop beza na gorące nadzienie. Lekko rozprowadzić dollops razem N dekoracyjne wiry, całkowicie uszczelniając bezę do Pie-crust.
Piec w temperaturze 325 przez 22 do 25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.