Placek Bananowy

Placek Bananowy
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mleko, ostudzić bita polewa, Pianki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Placek Malwy, Ciasto Czekoladowe Malwy, oraz Ciasto Dyniowe Mallow dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 5 min. Wymieszać Pianki i ostudzić batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
3
Umieścić plastry banana w skorupie; przykryć mieszaniną budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn