Plac lodowy Mont Blanc

Plac lodowy Mont Blanc
Mont Blanc Ice-cream squares to przystawka, która serwuje 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 378 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kandyzowanych kasztanów, złotego cukru, złotego cukru i podwójnej śmietany. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Plac lodowy Mont Blanc, Mont Blanc Ice Cream Bombe, oraz Mont Blanc (ciasto z kremem kasztanowym).

Instrukcje

1
Dla bezy piekarnik nagrzewamy do 140C / wentylator 120C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyłóż podstawę luźno-dolnej 20cm kwadratowej puszki. Włożyć 25 g orzechów do robota kuchennego i zmiażdżyć do zmielenia tak drobno, jak to możliwe, dodać resztę orzechów włoskich, a następnie pulsować, Aby posiekać grubo. Białka przełożyć do czystej miski, ubijać aż do uformowania się szczytów, następnie stopniowo dodawać cukier jedną trzecią na raz, ubijając między każdym dodatkiem aż do sztywności. Złożyć orzechy włoskie. Wrzuć bezę do puszki, a następnie rozłóż na podstawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec przez 2 godziny, aż ostygnie, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Można to zrobić 1 dzień wcześniej i pokryć folią spożywczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podczas gotowania bezy, dodać słodzone czyste mieszając kasztan czysty z cukrem, aż będzie gładka. Można to zrobić 1 dzień wcześniej i pokryć folią spożywczą. Włóż kilka dużych misek, aby schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Aby zmontować, pozostaw lody lekko zmiękczyć, aby były giętkie, ale nie stopione. Pracując szybko, w jednej z misek wymieszaj połowę lodów z połową czystych, aby uzyskać lody kasztanowe. Jeśli jest zbyt miękki po wymieszaniu go, umieść miskę w zamrażarce, aby ujędrnić. Gdy wszystkie lody mają taką samą konsystencję, szybko marszczyć lody waniliowe i kasztanowe, a połowa pozostałych czystych razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozprowadzić na bezie i wygładzić wierzch, a następnie wstawić do zamrażalnika, aż zamarznie. Można to zrobić z miesięcznym wyprzedzeniem i zamrożone, pokryte folią spożywczą. Można również zamrozić resztę czystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
7
Aby podać, rozmrozić czysty, wyjąć ciasto z zamrażarki, a następnie wstawić do lodówki na 40 minut. W międzyczasie zrób cienką torebkę z papieru odpornego na tłuszcz i ubijaj śmietanę, aż stanie się sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Wymieszać w pozostałej części czystego, nadal ubijać, aż ponownie stanie się sztywny, a następnie wlać krem do worka do rur. Używając dużego noża zanurzonego w gorącej wodzie, pokrój ciasto na 9 kwadratów. Pracując szybko, rura szalone Gniazdo kremu kasztanowego w środku każdego kwadratu. Top krem z pół Marron glac lub kandyzowany kasztan i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn