Piżmowo-Pekan Crostini
Dyni i orzechów pekan Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: liście szałwii, parmezan, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Squash Crostini, Squash Crostini, oraz Zupa Z Dyni I Szałwii Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squash, strona ciała do góry, w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia; skropić olejem i posypać papryką i pożądaną ilością soli i pieprzu. Włącz squash, i miejsce, strona ciała w dół, w naczyniu do pieczenia. Pokrywa z wytrzymałej folii aluminiowej.
Piec 30 do 40 minut lub do miękkości. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut. Squasha obrać i pokroić na duże kawałki.
Pulse squash, ocet, i masło w robocie kuchennym 7 lub 8 razy lub do gładkiej.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Spread 1 łyżeczka. mieszanka squasha na każdym Crostini. Na wierzchu kilka kawałków ogolonego parmezanu i około 1/4 łyżeczki. orzeszki pekan.
Porada przed makijażem: schłodzić mieszankę do squasha do 2 dni. Kuchenka mikrofalowa, mieszając co 30 sekund, aż do nagrzania.