Piętrowy Marynowany Portobello"Burger"
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać piętrowy marynowane Portobello "Burger" spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 843 kalorie, 35g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 6,5 USD za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pomidor, grzyby portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burger Piętrowy, Krówka Piętrowa, oraz Dwupiętrowe Brownies.
Instrukcje
Ocet winny, czosnek, odmierzoną sól i odmierzoną pieprz umieść w średniej, niereaktywnej misce. Podczas ciągłego ubijania, dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu, aż do równomiernego włączenia.
Pieczarki ułożyć w jednej warstwie na blasze i zalać marynatą. Obróć kilka razy, aby płaszcz i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Podgrzej patelnię do grilla lub grilla na zewnątrz do wysokości (około 450 ° F do 288°). Ciabattę pokroić na szerokość na 4 kawałki, każda nieco mniejsza niż szerokość pieczarek (może być trochę chleba). Pokrój każdy kawałek na pół poziomo, aby uzyskać 4 szczyty i 4 DNA.
Miejsce połówki cut-side dół na grillu i gotować, aż brązowy i tosty, o 2 do 3 protokół.
Wyjmij chleb na deskę do krojenia lub powierzchnię roboczą.
Rozłóż 1 czubatą łyżeczkę pesto na każdej górze i na dole ciabatta (2 łyżeczki na kanapkę—prawdopodobnie będziesz miał resztki pesto).
Umieścić 2 plastry pomidora na każdym dnie i doprawić solą i pieprzem. Odstawić podczas grillowania grzybów.
Umieść grzyby cap-side up na grillu, Zamknij grill, i gotować, aż dopiero zaczyna się miękka, o 4 protokół. Odwróć grzyby, top każdy z ćwiartką sera, Zamknij grill, i kontynuować gotowanie, aż grzyby po prostu ustąpić po przekłuciu nożem i ser topi się, o 4 minuty więcej.
Grzyby wyjąć z grilla. Ułożyć na siebie 2 pieczarki, dodać ser do góry i ułożyć na dnie kawałka chleba. Powtórz z pozostałymi grzybami i spodem chleba. Top z liśćmi sałaty i blaty chleba i podawać natychmiast.