Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać piętrowy marynowane Portobello "Burger" spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 843 kalorie, 35g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 6,5 USD za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pomidor, grzyby portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burger Piętrowy, Krówka Piętrowa, oraz Dwupiętrowe Brownies.
Instrukcje
1
Ocet winny, czosnek, odmierzoną sól i odmierzoną pieprz umieść w średniej, niereaktywnej misce. Podczas ciągłego ubijania, dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu, aż do równomiernego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pieczarki ułożyć w jednej warstwie na blasze i zalać marynatą. Obróć kilka razy, aby płaszcz i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Podgrzej patelnię do grilla lub grilla na zewnątrz do wysokości (około 450 ° F do 288°). Ciabattę pokroić na szerokość na 4 kawałki, każda nieco mniejsza niż szerokość pieczarek (może być trochę chleba). Pokrój każdy kawałek na pół poziomo, aby uzyskać 4 szczyty i 4 DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Ciabatta
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Płatki Warzywne
4
Miejsce połówki cut-side dół na grillu i gotować, aż brązowy i tosty, o 2 do 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Wyjmij chleb na deskę do krojenia lub powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6
Rozłóż 1 czubatą łyżeczkę pesto na każdej górze i na dole ciabatta (2 łyżeczki na kanapkę—prawdopodobnie będziesz miał resztki pesto).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciabatta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Umieścić 2 plastry pomidora na każdym dnie i doprawić solą i pieprzem. Odstawić podczas grillowania grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Plastry Pomidora
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Umieść grzyby cap-side up na grillu, Zamknij grill, i gotować, aż dopiero zaczyna się miękka, o 4 protokół. Odwróć grzyby, top każdy z ćwiartką sera, Zamknij grill, i kontynuować gotowanie, aż grzyby po prostu ustąpić po przekłuciu nożem i ser topi się, o 4 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Nóż
9
Grzyby wyjąć z grilla. Ułożyć na siebie 2 pieczarki, dodać ser do góry i ułożyć na dnie kawałka chleba. Powtórz z pozostałymi grzybami i spodem chleba. Top z liśćmi sałaty i blaty chleba i podawać natychmiast.