Piętrowe Kanapki Z Rabarbarem

Piętrowe Kanapki Z Rabarbarem
Piętrowe kanapki z rabarbarem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, maliny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Piętrowe Kanapki Z Rabarbarem, Kanapki Z Pomidorami Double Decker, oraz Piętrowe Kanapki Z Indykiem Morelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do ciężkiego średniego rondla; dodać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj rabarbar (z sokami, jeśli używasz mrożonych), 1 szklankę cukru, 2 łyżki syropu kukurydzianego i szczyptę soli. Przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu, aż rabarbar będzie miękki, o 10 protokół. Fajne; wyrzucić waniliową fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
RabarbarRabarbar
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać rabarbar w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać maliny z sokami; przecier wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
5
Żółtka, 1/2 szklanki śmietany do ubijania, pozostałą 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki syropu kukurydzianego ubić w czystym ciężkim rondlu, aby dobrze wymieszać. Wymieszać mieszaninę na średnim ogniu, aż wystarczająco grube, aby płaszcz łyżkę, o 7 protokół (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Zdjąć z ognia.
7
Wymieszać w 2 1/3 szklanki przecieru rabarbarowo-malinowego. Przechowywać w lodówce krem do zimna. Przykryć i schłodzić Pozostałe przecier rabarbarowo-malinowy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
BudyńBudyń
RabarbarRabarbar
SOSSOS
8
Przetworzyć krem rabarbarowy w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta. Zamrażać w zakrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BudyńBudyń
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
9
Na czystą blachę ułożyć 8 bez pistacjowych. Każdą bezę ułożyć gałką lodów rabarbarowo-malinowych; spłaszczyć lody do krawędzi bezy. Na każdą bezę pokrytą lodami nałożyć kolejną bezę i kolejną gałkę lodów; spłaszczyć, aby osiągnąć krawędź. Na wierzchu trzecia beza. Przykryć i zamrozić kanapki z lodami, aż będą twarde, około 2 godzin. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapki Z LodamiKanapki Z Lodami
LodyLody
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
MalinyMaliny
RabarbarRabarbar
KremKrem
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Kanapki przeciąć na pół.
11
Umieścić 2 połówki, zaokrąglone boki w dół, na talerzach.
12
Mżawka z zarezerwowanym przecierem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn