Lasagne z pięcioma serami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 150 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 26g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz kartony ser ricotta, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Lasagne z białym sosem-lasagne z twist, biały sos z serem mozzarella, Lazania Z Czterema Serami, oraz Lasagna Mac & Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku gotować makaron we wrzącej wodzie przez 5 minut; spłukać w zimnej wodzie i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
W kilku dużych patelniach gotuj kiełbasę, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Drenaż.
5
Dodać sos pomidorowy i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 50-60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
6
Smar 10 13-in. x 9-po. naczynia do pieczenia. W każdym naczyniu, warstwa z około 1-1/2 szklanki sosu pomidorowego, cztery makaron, około 1-1/4 szklanki ricotta, 1-1 / 2 szklanki sera mozzarella, około 1/3 szklanki parmezanu, 1/4 szklanki Romano i trzy plastry provolone. Powtórz warstwy. Top z czterech makaronów, około 1-1 / 2 szklanki sosu pomidorowego, 1 szklanka sera mozzarella i około 1 łyżka natki pietruszki.