Pięcioramienna zupa buraczana

Pięcioramienna zupa buraczana
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Zupa buraczana z pięcioma przyprawami może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz bulion warzywny, śmietanę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 30 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pięcioramienna Zupa Buraczana, Zupa z buraków i buraków, oraz Przyprawa-pieczony kalafior z emulsją buraczaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż kliny z buraków do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
Dodaj 2 szklanki bulionu; przykryć papierową płytką i kuchenką mikrofalową na wysokiej do miękkości, o 15 protokół. Tymczasem rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać cebulę i posiekane łodygi selera; przykryć i gotować, aż prawie miękkie i półprzezroczyste, często mieszając, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać mieszaninę buraków i 1 szklanka bulionu do mieszaniny cebuli; przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Wymieszać w imbirze i 1/4 łyżeczki pięć przypraw proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
6
Przełożyć do blendera; przykryć i puree. Doprawić zupę do smaku solą, pieprzem i dodatkowo pięciopalczastym proszkiem, w razie potrzeby. Zupa z kadzi na 4 miseczki. Top z dollops kwaśnej śmietany i pokrojone liście selera. * Mieszanka przypraw dostępna w sekcji przypraw w większości supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn