Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot jagodowym

Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot z jagód może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 635 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli kupiłeś syrop czekoladowy, jeżyny, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kompot jagodowy z chrupiącymi paskami Won Ton i lodami waniliowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Łyżka lodów do skorupy; gładki wierzch. Wycisnąć sos czekoladowy w linii prostej na ciasto, odstępy 1/2 cala od siebie. Narysuj końcówkę noża przez linie czekolady, tworząc wzór szewronu.
Posypać migdałami; zamrozić do jędrności. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 1 dzień naprzód; przechowywać zamrożone.
Niech ciasto zmięknie lekko przed podaniem.
Tuż przed podaniem przynieś wszystkie jagody, 2 łyżki wody i brązowy cukier, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż sos zgęstnieje, delikatnie mieszając, około 4 protokół; zdjąć z ognia.
Ciasto pokroić w kliny; umieścić na talerzach. Łyżka ciepłego sosu.