Piña Coladas
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, złoty rum, ananas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pina Coladas, Piña Coladas, oraz Pina Coladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki kokosa i odparowanego mleka w średnim rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować), o 7 protokół.
Zdjąć z ognia. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do nocy.
Ułóż ananasa w jednej warstwie na blasze do pieczenia; zamrozić co najmniej 1 godzinę lub do jędrności.
Mieszankę kokosową przecedzić przez sito na średniej misce, wyciskając kokosa tylną łyżką, aby usunąć jak najwięcej mleka. Wyrzucić ciała stałe.
Połącz ananas, kostki lodu, rum, sok i nektar z agawy w blenderze; mieszanka procesowa do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszaninę mleka i proces do gładkiej.
Podawać z plastrami ananasa.