Piña Colada Crème Brûlée
Piña Colada Crème Brûlée wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 427 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ananas, mleko kokosowe, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Piña Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Razem wymieszaj ananasa, śmietanę do ubijania i kolejne 5 składników.
Wlać mieszaninę ananasów równomiernie do 6 (6-uncji lub 3/4 szklanki) ramekinów; umieścić ramekiny na dużej patelni do pieczenia.
Dodaj gorącą wodę do patelni na Głębokość 1/2 cala.
Piec w 300 przez 50 do 55 minut lub aż prawie zestaw. Schłodzić 30 do 45 minut w wodzie na patelni na stojaku z drutu.
Wyjąć ramekiny z patelni; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Posypać 1 łyżeczkę cukru równomiernie na każdym kremie; umieścić ramekiny na patelni.
Broil 5 1/2 cala od ciepła 7 minut lub do roztopienia cukru.
Odstawić na 5 minut, aby cukier utwardził się.
Posypać kokosa równomiernie na każdym kremie.
* W razie potrzeby zastąp 1 łyżeczkę ekstraktu kokosowego rumem kokosowym.
Uwaga: zrób drugą partię (zamiast podwoić przepis) dla większego tłumu. Cukier można zarumienić za pomocą profesjonalnej latarki kulinarnej dostępnej w specjalistycznych sklepach kuchennych.