Pizze Śniadaniowe

Pizze Śniadaniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pizzy śniadaniowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jeśli masz applewood - wędzony boczek, batch podstawowe ciasto brioche, karmelizowana cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać brioche można śledzić to danie główne z Grillowany Karmel Jabłko Brioche Sundae jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizze Śniadaniowe, Pieczone Jajko Śniadanie Pizze, oraz Mini pizze na śniadanie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° / 180°C i umieść jeden stojak w środku, a jeden stojak w górnej trzeciej części piekarnika. Wyłożyć blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Kształt ciasta brioche w prostokąt o 8 w / 20 cm długości, 4 w/10 cm szerokości i 1 W/2,5 cm grubości. Za pomocą linijki i noża przetnij prostokąt na osiem kwadratów o szerokości 2 cali / 5 cm, najpierw podziel go poziomo na pół, a następnie podziel pionowo na paski o szerokości 2 cali/5 cm. Każdy kwadrat ciasta powinien ważyć około 3 1/2 oz/100 g. rozciągnij każdy kwadrat w okrąg o średnicy około 5 cali / 12 cm, tak jakbyś robił małą pizzę. Rozciągnij wewnętrzną część okręgu tak, aby był dość cienki i ukształtuj krawędź okręgu, aby utworzyć obręcz. Środek powinien być prawie cienki jak papier, a gotowe koło powinno wyglądać tak, jakbyś robił skorupę dla mini pizzy z głębokim naczyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Umieścić Brioche koło na jednej z przygotowanych blach do pieczenia i powtórzyć z pozostałych placów ciasta, rozstaw je 2 do 3 w / 5 do 7,5 cm od siebie i za pomocą obu blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Używając tylnej części łyżki, rozłóż 1 łyżkę crème fraîche na podstawie każdego okręgu brioche, rozprowadzając go równomiernie na podstawie, ale pozostawiając obrzeże gołe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
BriocheBrioche
BazaBaza
5
Pokroić plastry boczku na pół. Dla każdej pizzy, naciśnij trzy pół plasterki boczku przeciwko Brioche krawędzi do tworzenia ściany boczku. Karmelizowaną cebulę podzielić równomiernie między pizze, łyżką i rozłożeniem cebuli obok boczku i pozostawiając środek okręgu gołym, z wyjątkiem crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Creme FraicheCreme Fraiche
BoczekBoczek
BriocheBrioche
6
Piec pizze, przełączając blachy do pieczenia między stojakami i obracając je z powrotem do przodu około połowy podczas pieczenia, przez około 15 minut, lub aż krawędzie pizzy zaczynają się jasnobrązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij blachy do pieczenia z piekarnika i ostrożnie rozbij jajko na środku każdej pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Posypać około 1/4 szklanki/30 g mozzarelli na szczycie każdej pizzy, obejmujące zarówno jajko i odsłonięte obręczy brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
BriocheBrioche
JajkoJajko
9
Piec przez kolejne 8 do 10 minut, ponownie przełączając blachy do pieczenia między stojakami i obracając je z powrotem do przodu około połowy podczas pieczenia, lub aż ser się stopi, krawędzie jajka są gotowane, ale żółtko jest nadal wiggly, a krawędzie pizzy są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Niech pizze ostygnie przez 8 do 10 minut, aby umożliwić jajek ustawić się nieco przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
12
Szynka, Ricotta i parmezan odmiana: Pomiń boczek, cebula, i mozzarella. Zastąp 4 uncje / 115 gramów pokrojonej szynki, 1 szklankę / 250 gramów świeżego mleka ser ricotta i 1 szklankę / 100 gramów świeżo startego parmezanu. Używając około 1/2 uncji / 15 gramów szynki na pizzę, rozerwać szynkę na małe kawałki i nacisnąć kawałki przeciwko Brioche obręczy do tworzenia ściany szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Plastry SzynkiPlastry Szynki
BriocheBrioche
CebulaCebula
BoczekBoczek
MlekoMleko
SzynkaSzynka
13
Rozłóż 2 łyżki ricotty wzdłuż krawędzi każdej pizzy obok szynki, pozostawiając środek koła brioche gołe z wyjątkiem crème fraîche .
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
BriocheBrioche
Ser RicottaSer Ricotta
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
SzynkaSzynka
14
Piec zgodnie z zaleceniami, zastępując 2 łyżki startego parmezanu w miejsce mozzarelli posypanej jajkiem na każdej pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Pozostaw do ostygnięcia przez 8 do 10 minut przed podaniem.Pomidor i Cheddar: Pomiń boczek, cebula, i mozzarella. Zastąp 2 dojrzałe pomidory, cienko pokrojone i 8 uncji / 225 gramów sera Cheddar, cienko pokrojone. Używając 2 do 3 plastrów pomidora na pizzę, rozerwij plasterki na kawałki i naciśnij kawałki na krawędzi krawędzi brioche, aby utworzyć ścianę pomidora, pozostawiając środek okręgu brioche nagi, z wyjątkiem crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Creme FraicheCreme Fraiche
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
PomidorPomidor
BriocheBrioche
CebulaCebula
BoczekBoczek
16
Piec zgodnie z zaleceniami, zastępując 1 uncja / 30 gramów plasterków Cheddar w miejsce mozzarella posypane jajkiem na każdej pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Ser CheddarSer Cheddar
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Pozostaw do ostygnięcia przez 8 do 10 minut przed podaniem.
18
Przedruk za zgodą Flour, Too przez Joanne Chang, © 2013 Chronicle Books
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn