Pizze Z Grilla

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pizzy z grilla. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 801 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, oliwę z oliwek, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Pizze Kalifornijskie, Grillowane grillowane pizze klopsiki, oraz Pizze Portobello Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto: umieść 1 1/2 szklanki ciepłej wody(110 stopni F do 115 Stopni F) w misce miksera stojącego wyposażonego w zaczep do ciasta.
Posypać drożdże nad wodą i odstawić do pienienia, o 10 protokół.
Mąkę, cukier i 1 łyżeczkę soli ubić w osobnej misce, następnie dodać do mieszanki drożdży wraz z 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Wymieszaj na małej prędkości, aż ciasto zacznie się łączyć, około 1 minuty. Zwiększyć prędkość do średnio niskiej i mieszać, aż ciasto zacznie wyglądać gładko, około 1 minuty. Zwiększyć prędkość do średniej i wymieszać, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, 4 do 6 Więcej minut (powinien rozciągnąć 3 cale bez łamania).
Przenieść do naoliwionej miski i przykryć wilgotnym ręcznikiem lub folią.
Odstawić do lodówki na noc.
Lekko docisnąć ciasto, następnie podzielić na 6 kulek. Umieścić na blasze do pieczenia, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować 3 do 5 protokół. Zmiażdżyć pomidory do garnka rękami; dodać soki. Opłucz puszkę 1 szklanką wody i dodaj do garnka.
Dodać garść bazylii i doprawić solą i pieprzem. Zwiększyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 20 do 25 protokół. Lekko schłodzić.
Rozgrzej jedną stronę grilla do Wysokiej, a drugą do średniej.
Pędzel 2 blachy do pieczenia z oliwą z oliwek; rozciągnij każdą kulkę ciasta w cienki owal (około 8 przez 11 cali) na arkuszach.
Posmaruj wierzchy ciasta większą ilością oleju.
Pracując partiami, grill ciasto na dużym ogniu, aż bąbelki na górze i oznaczone na dole, 3 do 4 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla. Szybko top każdej skórki z sosem pomidorowym i mozzarella i przykryć, aż ser topnieje, o 2 protokół.
Przekładamy pizzę na deskę do krojenia, posypujemy parmezanem i pozostałą bazylią.