Pizzaiola Cielęca

Pizzaiola Cielęca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać cielęciny Pizzaiolan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 519 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.66 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sos worcestershire, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Pizzaiola, Klopsiki a La Pizzaiola, oraz Klopsiki a La Pizzaiola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić plastry cielęciny, aż będą bardzo cienkie-usunąć ścięgna z boku, jeśli mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
CielęcinaCielęcina
2
Na rozgrzaną patelnię włożyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek, dodać plastry cielęciny doprawione solą i pieprzem, a następnie podgrzać pod patelnią i lekko smażyć z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Na osobnej patelni na ogniu umieścić 2 łyżki oliwy i dodać czosnek, usmażyć delikatnie, a następnie dodać pomidory. Doprawić solą i pieprzem, dodać oregano. Zmniejszyć ogień i gotować powoli przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj soki mięsne do sosu pomidorowego i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Na każdym plasterku cielęciny umieścić plasterek sera mozzarella i za pomocą perforowanej łyżki umieścić pomidory i trochę sosu na cielęcinie. Przykryć i pozostawić na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
CielęcinaCielęcina
6
Pozostały sos przełożyć przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Dodać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Ułożyć cielęcinę na półmisku i sproszkować mocno parmezanem i ułożyć pod brojlerem na 2 minuty na brązowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
SOS podawać osobno w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn