Pizza Z Wędzonym Łososiem
Przepis wędzony łosoś Pizzan jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kaparów, twarogu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Polewa Do Pizzy-Pizza Z Wędzonym Łososiem, Pizza Z Wędzonym Łososiem, oraz Pizza Z Wędzonym Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieścić skorupę pizzy na blasze do pieczenia.
Serek rozprowadzić na całej powierzchni skorupy pizzy.
Posypać czosnkiem w proszku i położyć plastry łososia na wierzchu.
Piec, aż topi się twarożek i łosoś będzie złoty. Wierzch ze szczypiorkiem i kaparami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.