Pizza z pieczonych warzyw i koziego sera
Przepis pieczone warzywa i kozi ser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej roślinny, skórkę pizzy serowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pizza z pieczonym warzywem i kozim serem, Pieczona lasagne warzywna z kozim serem, oraz Makaron warzywny pieczony z kozim serem.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 450º. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z natryskiem do gotowania. Wrzucić cukinię, paprykę, grzyby, cebulę i olej do herbu; rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 15 do 20 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Rozłóż ciasto pizzy z sosem marinara. Wierzch z warzywami i serem.
Piec 8 do 10 minut lub do gorąca.
Pokroić w kwadraty lub kliny, aby służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.