Pizza z pieczonych warzyw i koziego sera

Pizza z pieczonych warzyw i koziego sera
Przepis pieczone warzywa i kozi ser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej roślinny, skórkę pizzy serowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pizza z pieczonym warzywem i kozim serem, Pieczona lasagne warzywna z kozim serem, oraz Makaron warzywny pieczony z kozim serem.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 450º. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z natryskiem do gotowania. Wrzucić cukinię, paprykę, grzyby, cebulę i olej do herbu; rozprowadzić równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
GalaretkaGalaretka
CebulaCebula
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 15 do 20 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozłóż ciasto pizzy z sosem marinara. Wierzch z warzywami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
WarzywaWarzywa
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 8 do 10 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić w kwadraty lub kliny, aby służyć.

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn