Pizza z pieczarkami, pieprzem, oliwkami i kaparami

Pizza z pieczarkami, pieprzem, oliwkami i kaparami
Przepis pieczarki, pieprz, oliwka i Pizza kapary może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka papryki, grzyby, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza pieczona Paprykowo-oliwkowa, Oliwa I Pieprz Francuski Chleb Pizza, oraz Pepper Jack i podwójna oliwkowa Pizza Pita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na najniższej półce. Jeśli masz kamień, umieść go na stojaku. Rozgrzej piekarnik do 288° lub najwyższej temperatury piekarnika przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ciepła 1 Łyżka. olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać grzyby i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Dodać czosnek i paprykę i podsmażyć, aż plasterki pieprzu są chrupiące-przetargu, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
6
Podczas gotowania warzyw, odkurz 14-calową skórkę do pizzy z mąką kukurydzianą, a następnie spłaszcz ciasto na wierzchu. Używając lekko posypanych mąką palców lub posypanego mąką wałka do ciasta, rozciągnij ciasto na 13-do 14-calową rundę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Posypać skórkę z większą ilością mąki kukurydzianej, jeśli to konieczne, aby upewnić się, że skorupa ślizga się łatwo na skórce; w przeciwnym razie będzie trzymać się przy próbie przeniesienia go do piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Szczotka pozostała 1 łyżka. olej na powierzchni skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Łyżka sosu w spirali nad pizzą, pozostawiając 1-calową granicę. Rozrzuć mieszankę warzyw, oliwek i kaparów na pizzy. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Ostrożnie przesuń pizzę na kamień.
11
Piec, aż skorupa jest tylko lekko zwęglone na górze i złoty na dole (podnieś krawędź, aby sprawdzić) i ser topi się i bulgotanie, o 8 protokół. Za pomocą skórki przenieś pizzę na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Niech Pizza odpocząć na minutę lub 2, a następnie pokroić i służyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn