Pizza z Pesto i kozim serem

Pizza z Pesto i kozim serem
Pizza z Pesto i kozim serem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ciasto do pizzy, ser feta, komercyjne pesto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pizza Z Kozim Serem Pesto, Pizza z figami i kozim serem z Pesto, oraz Pizza z Pesto buraczanego z kapustą i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Rozłóż pesto na skorupie, pozostawiając granicę 1/2 cala. Wierzch z pomidorami i serem; posypać pokruszoną czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Piec w 450 przez 13 minut lub aż skórka będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pokroić na 8 klinów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn