Pizza Z Owocami Morza

Pizza Z Owocami Morza
Przepis Pizza Owoce morza może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis zawiera 4 porcje z 557 kalorii, 34g białka, oraz 27g tłuszczu każdy. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką mleko, masło, bulion z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Z Owocami Morza, Owoce Morza Pita Pizza, oraz Curry Coconut - Zupa Z Owoców Morza (Owoce Morza Rassa) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto do pizzy przygotowujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Naciśnij na lekko nasmarowane 12-in. patelnia do pizzy; lekko budować krawędzie. Ciasto dokładnie nakłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2
Piec w temperaturze 400° przez 5-6 minut lub do momentu, gdy skórka będzie twarda i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Tymczasem w dużym rondlu rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w mleku i bulionie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać z Monterey Jack i szwajcarskimi serami do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia.
5
Na dużej patelni roztopić pozostałe masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodaj przegrzebki; gotuj i mieszaj przez 3-4 minuty lub do uzyskania twardości i zmętnienia. Wymieszać z krewetkami, krabami i 3 łyżkami sosu serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
KrabKrab
7
Zdjąć z ognia.
8
Na skórce rozprowadzić pozostały sos serowy. Wierzch z mieszaniną owoców morza; w razie potrzeby posypać serem mozzarella i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
9
Piec przez 13-16 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
Odstawić na 5-10 minut przed cięciem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ciemny rubinowy kolor, z dużą ilością aromatów czekoladowych, jagodowych i waniliowych, jest pełny i aksamitny, z dużą ilością owoców i długim, soczystym wykończeniem. Piękna z wielkiego rocznika.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn