Pizza z mąki z ciecierzycy z pomidorem i parmezanem

Pizza z mąki z ciecierzycy z pomidorem i parmezanem
Przepis Pizza z mąki z ciecierzycy z pomidorem i parmezanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę z ciecierzycy, rozmaryn, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciecierzyca Mąka Pizza Crust, Mąka Z Ciecierzycy Śniadanie Pizza, oraz Makaron z mąki z ciecierzycy z pikantnym porem i sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Mąkę z ciecierzycy przesiać z solą do średniej miski. Powoli dodaj 1/4 szklanki wody, stale ubijając, tworząc pastę. Ubić drewnianą łyżką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij pozostałe 3/4 szklanki wody i pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na 30 minut, a następnie wymieszaj z rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w 12-calowej patelni odpornej na przywieranie. Wymieszać ciasto raz, wlać do patelni i skropić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na wierzchu. Gotować pizzę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dno jest złoty i chrupiące, a góra jest prawie ustawiony, 2 do 3 protokół. Burst wszelkie duże pęcherzyki powietrza z końcówką noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Posypać pomidora, cebula, parmezan i pieprz na górze, następnie umieścić patelnię pod brojlerem i gotować, aż pizza jest złoty i chrupiące, 4 do 5 protokół. Wsuń pizzę na powierzchnię roboczą, pokrój w kliny i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn