Pizza z masłem orzechowym i galaretką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc wypróbuj masło orzechowe i pizzę z galaretką. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 14g tłuszczu i w sumie 413 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka banana, Smucker ' s® Fudge ice cream polewa, wieloziarnista muffinka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 49%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pizza Z Masłem Orzechowym, Galaretką, Bananem I Prażoną Pianką, Babeczki Z Masłem Orzechowym I Galaretką, oraz Glazurowane pączki z masłem orzechowym i galaretką ... z galaretką Chia truskawkowo-rabarbarową.
Instrukcje
Split i tosty angielski Muffin.
Rozłóż masło orzechowe po obu stronach muffinki.
Rozłóż lub wyciśnij owoce na maśle orzechowym.
Na wierzch z plasterkami banana.
Skrop rozgrzaną gorącą krówką do smaku.
W razie potrzeby posyp kokosem.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Chrupiące, dojrzałe, czerwone aromaty jagodowe i wiśniowe są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.