Pizza z małż, boczku i bekonu wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.48 za porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 46 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz chard szwajcarski, ciasto do pizzy, sól i pieprz koszerne, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Pizza z małż, boczku i bekonu, Pizza Z Małż, Boczku I Bekonu, oraz Pizza z małż i bekonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°. napełnij dużą miskę dolewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułożyć blachę do pieczenia; obsypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Ciasto ułożyć na arkuszu; przykryć luźno folią i posiekać przez 10 minut, aby zmiękło. Odwróć ciasto; przykryć i odstawić 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Tymczasem spuścić małże, rezerwując płyn.Gotować boczek w 12 " patelni żeliwnej overmedium ciepła, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Transferbacon na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Dodajgarlic i szalotka do kapieli w patelni iCook, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół. Wymieszać z chard i 1/2 szklanki konserwowanego płynu małży i gotować, mieszając, aż po prostu zwiędnie, około 2 minut. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszaj masło, ocet i tyle Małży, ile chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wytrzeć patelnię i ciepła na średnim-highheat aż bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12 " rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Posypać patelnię z mąki kukurydzianej i transferdough do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Wierzch ciasta posmarować olejem.Gotować, potrząsając patelnią od czasu do czasu i obracając patelnię, aby uniknąć gorących miejsc, aż spód ciasta będzie złoty i chrupiący, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Rozprowadzić mieszankę chard na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chard Szwajcarski
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Bakeuntil skorupa jest złoty i gotowane przez, 6-8 protokół. Rozetrzeć boczek i ser; gotować tylko do rozpuszczenia sera, 2-3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
W porcji: 349 kalorii, 11 g tłuszczu, 41 g węglowodanów
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.