Pizza z kiełbasą, papryką i cebulą

Pizza z kiełbasą, papryką i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kiełbasy, pieprzu i cebuli Pizzan. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz mozzarellę, oliwę z oliwek, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pizza z kiełbasą, papryką i cebulą, Pizza Z Kiełbasą, Papryką I Cebulą, oraz Kiełbasa cebula i pieprz Pizza.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do bezpośredniego, średnio wysokiego grillowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, wciśnij 2/3 gorących węgli na 1 stronę grilla i rozłóż pozostałe 1/3 na drugą stronę, aby stworzyć wielostrefowy ogień. Jeśli używasz grilla gazowego, zmniejsz ciepło z 1 strony do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W średniej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając duże kawałki drewnianą łyżką, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową i przenieść do małej miski, pozostawiając tłuszcz w patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać paprykę i cebulę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 6 protokół, dodając 1 łyżka. oliwa z oliwek do patelni, jeśli mieszanina wygląda na suchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieść do oddzielnej małej miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Obierz pizzę o szerokości 14 cali mąką lub mączką kukurydzianą i obficie mąkę na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Rozwałkuj ciasto na 12-calową rundę, dodając więcej mąki w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przenieść ciasto do pizzy skórki i szczotki z pozostałych 2 łyżeczki. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Mieć swoje dodatki w zasięgu grilla. Wsuń ciasto na najgorętszą część grilla; przykryj grill. Gotować, obracając w razie potrzeby, aż dno jest pęcherze i rumiane, o 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, ugotowane bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Rozprowadzić sos do pizzy na skorupie i top z rozdrobnionej mozzarelli, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
11
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę paprykowo-cebulową i kiełbasę. Przykryć grill i gotować, aż dno skorupy rumiane i ser topi się, 2 do 3 minut, od czasu do czasu odkrywania i sprawdzania DNA skorupy, aby upewnić się, że nie jest spalanie. Jeśli tak, zmniejsz ciepło (jeśli używasz grilla gazowego) lub przesuń grill (jeśli używasz węgla drzewnego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Przenieś pizzę na deskę do krojenia i odstaw na 2 minuty przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W27 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn