Pizza z kiełbasą i jajecznicą
Pizza z kiełbasą i jajecznicą może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mieloną kiełbasę wieprzową, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pizza z kiełbasą i jajecznicą, Jajecznica Pizza, oraz Jajecznica z kiełbasą i serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń schłodzoną skorupę pizzy i naciśnij na lekko nasmarowaną patelnię z galaretką 15 x 10 cali.
Piec w temperaturze 425 przez 6 do 8 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Brązowy mielone kiełbasa w dużej patelni nonstick, mieszając, aż kruszy się i nie jest już różowy.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi; odstawić. Wytrzyj patelnię do czysta.
Ubić jajka i przyprawiony pieprz. Gotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu, bez mieszania, aż jajka zaczną układać się na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć duże twaróg. Kontynuuj gotowanie, aż jajka zostaną zagęszczone, ale nadal wilgotne. (Nie mieszać stale.)
Łyżką i równomiernie rozprowadzić salsę na częściowo upieczonej skórce; top równomiernie z kiełbasą, jajecznicą i serem.
Piec w 425 przez 12 minut lub aż skorupa będzie głęboki złoty kolor.
Podawać z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Uwaga: aby rozjaśnić, zastąp 1 (12-uncja) pakiet mielonej kiełbasy wieprzowej o obniżonej zawartości tłuszczu i przygotuj zgodnie z zaleceniami. Zastąp 1 1/2 szklanki substytut jajka na jajka i ubij razem z przyprawionym pieprzem, 1/4 łyżeczki ostrego sosu i, w razie potrzeby, 1/8 łyżeczki soli. Gotuj zgodnie z zaleceniami. Substytut 1 (8-uncja) pakiet o obniżonej zawartości tłuszczu meksykańska mieszanka czterech serów. Montaż i piec zgodnie z zaleceniami.
W razie potrzeby podawać z kwaśną śmietaną o obniżonej zawartości tłuszczu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.