Pizza z karmelizowaną cebulą i dojrzałymi oliwkami

Pizza z karmelizowaną cebulą i dojrzałymi oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj pizzy z karmelizowaną cebulą i dojrzałymi oliwkami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i zbierz sól, suszone oliwki, oliwę z oliwek filippo berio i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie super. Spróbuj Pizza z karmelizowaną cebulą, fetą i oliwkami, Łatwa Pizza Pan z suszonymi pomidorami, karmelizowaną cebulą, oliwkami i bułką tartą (wegańska), oraz Herbed Focaccia z karmelizowaną cebulą i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zalać 14-lub 15-calową okrągłą patelnię do pizzy olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2
Posypać mąką kukurydzianą; odstawić. Rozwałkuj ciasto i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, aby usiąść na 5 minut. Lekko posypanymi mąką rękami lub wałkiem do ciasta, poklepać lub zwinąć w 15 - lub 16-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Przełożyć na przygotowaną patelnię. Wchodzisz na krawędzie, aby zaokrąglone granicy. Przykryć folią i odstawić na około 15 minut lub do lekkiego wzrostu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść dużą patelnię saute na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać olej i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać cebulę. Mieszaj. Przykryć patelnię i gotować przez 2 do 3 minut lub aż cebula zacznie brązowieć. Mieszaj. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 10 protokół, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać sól i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Cebulę rozłożyć na przygotowanej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Posypać oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
11
Piec przez około 15 minut lub aż skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć do regału chłodzącego na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn