Pizza Z Karczochami Kiełbasianymi

Pizza Z Karczochami Kiełbasianymi
Kiełbasa Karczoch Pizza trwa około 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 315 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Za $1.29 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home wymaga marynowanych serc karczochów, mąki chlebowej, oliwy z oliwek i kiełbasy z indyka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pizza Z Karczochami, Pizza Z Karczochami, oraz Pizza Z Karczochami.

Instrukcje

1
Na patelni do pieczenia chleba umieść pierwsze sześć składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie ciasta (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki). Po zakończeniu cyklu obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uderz w dół; przykryj i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
PunchPunch
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
W międzyczasie na patelni nieprzywierającej pokruszyć i ugotować kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Wciśnij ciasto do 13 cali. x 9-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 425° przez 12-14 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Połącz pomidory i włoską przyprawę; rozłożone na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Posyp kiełbasą, karczochami, oliwkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
6
Piecz przez 14-18 minut lub do momentu, aż skórka się zarumieni, a sery się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Pizzę można łączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek po kwiaty mieczyk i ziemisty krzemień. Garbnikowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem. Polecany do mięsa z grilla, np. krojonego steku Chianina lub do dziczyzny, np. bażanta nadziewanego truflami. Doskonale komponuje się również z dojrzałym serem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn