Pizza Z Grilla

Pizza Z Grilla
Pizza z grilla może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto chlebowe, oliwę z oliwek, dodatki i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pizza Z Kurczaka Z Grilla, Pizza Z Indyka Z Grilla, oraz Pizza Z Kurczaka Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na posypanej mąką desce podziel ciasto na 4 równe kawałki; każdy z nich uformuj w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
2
Rozwałkuj każdą piłkę w rundzie o szerokości od 5 do 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Blaty szczotkować lekko z około połowy oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Umieść każdą rundę, naoliwioną stroną w dół, na kawałku folii o wymiarach 10 na 12 cali (łącznie 4). Dłońmi spłaszczyć rund do 1/8 cala grubości i 7 do 8 cali szerokości. Lekko posmarować pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Odstawić, odsłonięte, w temperaturze pokojowej, aż lekko opuchnięte, 15 do 25 minut.
6
Jak ciasto stoi, przygotować Grill do bezpośredniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Gdy grill jest średni (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund), podnieś 1 kawałek folii i odwróć ciasto na grill. Zdjąć i wyrzucić folię. Powtórz, aby umieścić pozostałe ciasto na grillu, zachowując rund nieco od siebie. Gotować, aż Skórki pizzy są złotobrązowe na dole, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś skórki do blach do pieczenia, rumiane boki do góry. Przykryć skórki z polewą i przesunąć z blachy do pieczenia z powrotem na grill. Przykryj grilla pokrywką (otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny) i gotuj, aż polewa będzie gorąca, a spody pizzy będą chrupiące i brązowe, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Wyjąć z grilla; dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Polewy z nektaryną i bazylią: na każdą pizzę cienko pokroić 1 małą, jędrną, dojrzałą nektarynę (około 6 uncji).) i wymieszać z 1/2 łyżeczki octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
NektarynaNektaryna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
13
Skórkę do pizzy posypać 1/3 szklanki rozdrobnionego sera jack i 2 łyżkami drobno rozdrobnionego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
14
Połóż nektarynę na serze. Wierzch z 1 łyżką orzeszków piniowych. Po wyjęciu pizzy z grilla rozsypać 2 łyżkami drobno rozdrobnionych liści świeżej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
NektarynaNektaryna
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
15
Polewa Provenal: do każdej pizzy rozprowadzić 1/3 szklanki świeżego sera chvre (koziego) na skórce do pizzy; posypać 1/4 łyżeczki suszonego tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
16
Ułóż 1/2 szklanki cienko pokrojonej puszki obranej czerwonej papryki na serze i posyp 2 łyżkami drobno rozdrobnionego parmezanu. Gdy pizza jest usuwana z grilla, kopiec 1/2 szklanki sałatki wymieszać na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
17
Polewa z kiełbasą-Gruyre: do każdej pizzy posypać 1/3 szklanki rozdrobnionego sera gruyre i 2 łyżki drobno rozdrobnionego parmezanu na ciasto do pizzy. Lekko zetrzeć gałkę muszkatołową na ser. Cienko pokroić 1 gotowaną kiełbasę z kurczaka i jabłka (3 1/2 do 4 oz.) i położyć mięso na skórce pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
18
Polewa z kaczki po pekińsku: do każdej pizzy rozprowadzić od 1 do 2 łyżek sosu hoisin na skorupie pizzy. Top z 1/2 szklanki rozdrobnione bez kości, skórki z grilla kaczki (z rynku chińskiego) lub pieczonego kurczaka i 2 łyżki drobno posiekanej zielonej cebuli. Po wyjęciu pizzy z grilla rozsypać 2 łyżkami świeżych liści kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
19
Margherita polewa: do każdej pizzy, posypać 1/3 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella na ciasto pizzy. Wymieszać z 2 łyżkami drobno rozdrobnionego parmezanu i 1/2 szklanki posiekanych pomidorów. Po wyjęciu pizzy z grilla rozsypać małymi liśćmi świeżej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione
Rocca di Montegrossi San Marcellino Chianti Classico Gran Selezione
To wino jest produkowane tylko w świetnych rocznikach, z najlepszych winogron wybranych z winnicy San Marcellino, która otacza Kościół San Marcellino in Monti in Chianti: obszar około 7 hektarów, gdzie Sangiovese (1,5 hektara, z czego 50 lat) są połączone z 0,9 hektara pugnitello, starej toskańskiej winorośli, która doskonale uzupełnia Sangiovese, wydobywając jego kolor, strukturę i aromaty. Od 2006 roku w skład San Marcellino cuvee wchodzi około 5% Pugnitello. Wino starzeje się przez około 24 miesiące w średnich tostach Allier barriques. Jest butelkowana niefiltrowana, aby zachować swoją elegancję i świeżość, i starzona w butelce przez co najmniej 24 miesiące przed wydaniem. Głęboki Rubin, o obfitym, złożonym i otaczającym bukiecie z owocami, w szczególności malinami i fiołkami mieszającymi się z przyprawami i mineralnością. San Marcellino prezentuje piękną strukturę, z żywymi, eleganckimi taninami w towarzystwie harmonijnych pikantnych akcentów. To bardzo dobrze zbalansowane, trwałe wino.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn