Pizza z Fontiną, Prosciutto i rukolą

Pizza z Fontiną, Prosciutto i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 858 kalorii, 35g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka goździka czosnku, oliwy z oliwek, dobrze schłodzonej fontiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Prosciutto I Fontina Panini Z Pesto Z Rukoli, Prosciutto & Fontina Panini Z Pesto Z Rukoli I Marynowaną Shal, oraz Pizza Z Grilla Z Fontinanem I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą ciężką blachę do pieczenia (17 na 14 cali) na najniższym stojaku piekarnika, a następnie rozgrzej piekarnik do 260°.
W międzyczasie rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta, rozciągając rogi rękami, tworząc prostokąt o wymiarach 16 na 13 cali. (Ciasto będzie łatwiej rozwałkować, gdy się rozgrzeje.)
Przełożyć na dużą tacę wyłożoną arkuszem pergaminu. Lekko nakłuć ciasto widelcem, a następnie przesuń ciasto (na pergaminie) z tacy na gorącą blachę do pieczenia.
Piec do góry jest dmuchany i blady Złoty w plastry, 6 do 10 protokół. (Nakłuć duże pęcherzyki widelcem i spłaszczyć.)
Podczas gdy skorupa piecze, rozdrobnić ser w robocie kuchennym wyposażonym w średnim dysku rozdrabniania(należy mieć 3 filiżanki).
Wyjąć skórkę z piekarnika i posmarować rozgniecionym czosnkiem, następnie równomiernie posypać serem.
Piec pizzę, aż krawędź skorupy jest głęboko złoty i ser jest bulgotanie i Złoty w plastry, 8 do 10 minut.
Wyjąć z piekarnika, następnie rozsypać rukolę na pizzę i zasłonić prosciutto na rukoli.
Skropić olejem i grubo zmielić pieprz do smaku.
Zamiast Fontiny można użyć 1 funta wędzonej mozzarelli, pokrojonej w plasterki o grubości 1/4 cala.