Pizza z czerwonych winogron z miodem, rozmarynem i Pecorino
Przepis Red Grape Pizza z miodem, rozmarynem i Pecorino jest gotowy w około 4 godziny i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki chlebowej, rozmarynu, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na pizzę (z czerwonymi winogronami, miodem, rozmarynem i Pecorino), Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser, oraz Chleb ziemniaczany, Pecorino i rozmaryn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. drożdże rozpuścić łyżeczką miodu w połowie wody i odstawić na bok.
Mąkę wymieszać z dużą szczyptą soli i uformować w stos na czystej powierzchni roboczej.
Zrobić studnię w środku, a gdy mieszanka drożdży i miodu się spieni, wlać ją do studni i stopniowo mieszać z mąką, aż do jej wchłonięcia.
Wlać resztę letniej wody i wymieszać całą mąkę, aby uzyskać ładne, wilgotne, miękkie ciasto.
Umieścić w czystej misce, przykryć folią i pozostawić w ciepłym miejscu na około 15 minut.
Tymczasem rozmaryn w tłuczku i moździerzu, dodać trochę oliwy z oliwek i ponownie bash.
Winogrona przeciąć na pół i umieścić na jednej stronie.
Gdy ciasto podwoi się, umieść je na powierzchni roboczej i zagniataj, aż będzie gładkie.
Ciasto pokroić na 4 kawałki, zagnieść na krótko każdy kawałek i uformować na 4 małe pizze.
Posmaruj pizze roztrzepanymi gałązkami rozmarynu, pozostaw je posmarowane olejem rozmarynowym, a następnie rozetrzyj połówkami czerwonych winogron.
Skropić każdą pizzę łyżeczką miodu, a na koniec ogolić trochę pecorino na wierzchu.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut, lub do momentu, gdy podstawy pizzy są ugotowane, a ser pęka i topi się.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;