Pizza z czerwonych winogron z miodem, rozmarynem i Pecorino

Pizza z czerwonych winogron z miodem, rozmarynem i Pecorino
Przepis Red Grape Pizza z miodem, rozmarynem i Pecorino jest gotowy w około 4 godziny i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki chlebowej, rozmarynu, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na pizzę (z czerwonymi winogronami, miodem, rozmarynem i Pecorino), Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser, oraz Chleb ziemniaczany, Pecorino i rozmaryn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. drożdże rozpuścić łyżeczką miodu w połowie wody i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę wymieszać z dużą szczyptą soli i uformować w stos na czystej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Zrobić studnię w środku, a gdy mieszanka drożdży i miodu się spieni, wlać ją do studni i stopniowo mieszać z mąką, aż do jej wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
DrożdżeDrożdże
4
Wlać resztę letniej wody i wymieszać całą mąkę, aby uzyskać ładne, wilgotne, miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
5
Umieścić w czystej misce, przykryć folią i pozostawić w ciepłym miejscu na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Tymczasem rozmaryn w tłuczku i moździerzu, dodać trochę oliwy z oliwek i ponownie bash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
7
Winogrona przeciąć na pół i umieścić na jednej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
8
Gdy ciasto podwoi się, umieść je na powierzchni roboczej i zagniataj, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Ciasto pokroić na 4 kawałki, zagnieść na krótko każdy kawałek i uformować na 4 małe pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Posmaruj pizze roztrzepanymi gałązkami rozmarynu, pozostaw je posmarowane olejem rozmarynowym, a następnie rozetrzyj połówkami czerwonych winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinogronaCzerwone Winogrona
RozmarynRozmaryn
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Skropić każdą pizzę łyżeczką miodu, a na koniec ogolić trochę pecorino na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
MiódMiód
12
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut, lub do momentu, gdy podstawy pizzy są ugotowane, a ser pęka i topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn