Pizza Z Cukinią I Grzybami
Przepis cukinia-pieczarki Pizzan jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 400 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka grzybów, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, Domowe ciasto na pizzę Mellow Mushroom I Kopia Kot Mellowterranean Pizza, oraz Ciasto Do Pizzy {Smażona Pizza Ze Szpinakiem I Grzybami}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F. w misce wrzuć cukinię z 2 łyżkami oleju i odstaw na bok.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto w kształcie prostokąta, na grubość 1/8 do 1/4 cala i przełóż na lekko wysmarowaną blachę do pieczenia. Wierzch ciasta z cukinią, nakładając się lekko i pozostawiając 1-cal granicy wokół krawędzi.
Piec, aż skorupa będzie jasny złoty brąz, 20 do 25 protokół.
Tymczasem rozgrzać pozostały olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebula, i pozostały sól i gotować, aż lekko złoty, 4 do 5 protokół. Odstawić.
Pizzę pokroić i podawać z pieczarkami i cebulą oraz parmezanem.