Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem

Pizza z boczkiem i boczkiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka boczku, oliwa z oliwek, boczku szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem, Swiss Chard Karczoch Pizza, oraz Szwajcarska Chard, Czosnek I Gruyere Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej kamień do pizzy lub obficie naolij dużą blachę do pieczenia. Na dużej patelni, gotować boczek na dużym ogniu, aż rumiane i większość tłuszczu jest renderowane, o 6 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ostudzić, a następnie rozbić boczek na 1-calowe kawałki.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i ciepła, aż się połysk. W dużej żaroodpornej misce wrzuć chard Szwajcarski z gorącym tłuszczem.
Dodać boczek i połowę sera, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkuj ciasto do szorstkiej 14-calowej rundy.
Przenieść go do mąki skórki do pizzy lub bez obręczy arkusza cookie, lub naoliwionej blachy do pieczenia. Łyżka szwajcarski chard polewa nad pizzą, pozostawiając 1-calową granicę ciasta.
Umyj Brzeg oliwą z oliwek. Pozostały ser rozsypać na wierzchu.
Wsuń pizzę na gorący kamień, jeśli używasz, i piecz przez około 10 minut na kamieniu lub 16 minut na blasze do pieczenia, aż skórka będzie złota, a ser będzie bulgotał.
Przenieś pizzę do stelaża i pozostaw do ostygnięcia przed podaniem.
Rekomendacja wina: spróbuj wytrawnego białego, takiego jak 1997 California FUM Blanc od Roberta Mondavi lub Dry Creek.