Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem

Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem
Pizza z boczkiem i boczkiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka boczku, oliwa z oliwek, boczku szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem, Swiss Chard Karczoch Pizza, oraz Szwajcarska Chard, Czosnek I Gruyere Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Rozgrzej kamień do pizzy lub obficie naolij dużą blachę do pieczenia. Na dużej patelni, gotować boczek na dużym ogniu, aż rumiane i większość tłuszczu jest renderowane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ostudzić, a następnie rozbić boczek na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i ciepła, aż się połysk. W dużej żaroodpornej misce wrzuć chard Szwajcarski z gorącym tłuszczem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać boczek i połowę sera, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkuj ciasto do szorstkiej 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Przenieść go do mąki skórki do pizzy lub bez obręczy arkusza cookie, lub naoliwionej blachy do pieczenia. Łyżka szwajcarski chard polewa nad pizzą, pozostawiając 1-calową granicę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Umyj Brzeg oliwą z oliwek. Pozostały ser rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
9
Wsuń pizzę na gorący kamień, jeśli używasz, i piecz przez około 10 minut na kamieniu lub 16 minut na blasze do pieczenia, aż skórka będzie złota, a ser będzie bulgotał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
10
Przenieś pizzę do stelaża i pozostaw do ostygnięcia przed podaniem.
11
Rekomendacja wina: spróbuj wytrawnego białego, takiego jak 1997 California FUM Blanc od Roberta Mondavi lub Dry Creek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn