Pizza z Brie, szałwią i orzeszkami pinii
Pizza z Brie, szałwią i orzeszkami pinii może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto chlebowe, liście szałwii, ser taleggio i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Farfalle z pancettą, orzeszkami pinii i szałwią, Tosty Brie z bazylią, orzeszkami piniowymi i złotymi rodzynkami, oraz Spaghetti z dyni, orzeszkami pinii i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłaszczyć ciasto na dysku i rozciągnąć do 12-calowego koła na mąki powierzchni. Wchodzisz na krawędź, aby utworzyć 1/2-calowy obręcz.
Przenieś do nieczystej blachy do pieczenia i nakłuj kilka razy widelcem.
Pokrój 5 uncji sera na kawałki 1/2 cala (w tym skórkę). Ułóż na cieście. Wierzch z 3 łyżkami orzechów i 2 łyżeczkami pokrojonej szałwii.
Piec w 400 przez 20 minut, lub do złotego koloru.
Pokroić w kliny i podawać na gorąco.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto