Pizza Wegetariańska Bezglutenowa

Pizza Wegetariańska Bezglutenowa
Przepis bezglutenowa pizza wegetariańska może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jeśli masz paprykę, sos do pizzy, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pasztet Wegetariański W Stylu Wiejskim (Wegański, Bezglutenowy, Bez Orzechów, Bez Soi), Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), oraz Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Smarować arkusz ciastek i ręce. Naciśnij ciasto do 11-calowy Okrągły na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 12 do 14 minut lub do krawędzi zaczyna brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Spread z sosem do pizzy w ciągu 1/2 cala krawędzi. Wierzch z papryką, pieczarkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sos Do PizzySos Do Pizzy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 8 do 10 minut dłużej lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi. Wierzch z liśćmi bazylii. Schłodzić 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn