Pizza Warzywna
Vegetable Pizzan to hor d ' oeuvre, który służy 12. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20g tłuszczu i w sumie 229 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga różyczek brokułów, oliwek, sosu sałatkowego ranczo i majonezu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pizza warzywna, jak zrobić pizzę warzywną, Pizza warzywna, jak zrobić pizzę warzywną, oraz Pizza warzywna, jak zrobić pizzę warzywną dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężycowe i podziel na Trójkąty; ułóż tak, aby pasowało do nie natłuszczonego 12-calowego. patelnia do pizzy. Naciśnij perforacje razem, aby uszczelnić.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub na złoty kolor. Super.
W małej misce ubij serek śmietankowy, majonez i sos sałatkowy, aż będzie gładki.
Posyp warzywami, oliwkami i serem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.