Pizza trzy serowa z karmelizowaną cebulą i Pimientos

Pizza trzy serowa z karmelizowaną cebulą i Pimientos
Trzy serowa Pizza z karmelizowaną cebulą i Pimientos może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 492 kalorie, 22g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Pizza na patelni z winogronami Concord, karmelizowaną cebulą i kozim serem, Pizza z kozim serem z karmelizowaną cebulą, małymi zieleniami i redukcją balsamiczną, oraz Pizza Z Kurczakiem Z Grilla Z Karmelizowaną Cebulą.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, połączyć pimientos z octem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać cebulę i sól i gotować, mieszając często, aż złoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę pimiento.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
6
Podzielić mieszaninę cebuli między 2 skorupki pizzy. Top każdy z połową fontina, Roquefort, i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser FontinaSer Fontina
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Piec pizze bezpośrednio na stojaku piekarnika (na chrupiącą skórkę) lub na dwóch blachach do pieczenia, aż ser topi się, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Rekomendacja wina: sery i słodka cebula przywołują na myśl chrupiące aromaty wiśni i ziół sangiovese oraz wysoką kwasowość. Dla odmiany wybierz mniej znaną Sangiovese di Romagna zamiast Chianti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka CebulaSłodka Cebula
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
9
Uwagi: jeśli wolisz zacząć od kupionego w sklepie ciasta do pizzy lub własnego ciasta domowej roboty, po prostu postępuj zgodnie z instrukcjami w Kroku 1 przepisu na pieczarkę, cukinię i pizzę z serem szwajcarskim, aby przygotować ciasto przed polewaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn