Pizza Tortilla

Pizza Tortilla
Tortilla Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1023 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę, paprykę, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoska Pizza Tortilla, Tortilla Fruit Pizza, oraz Pizza Tortilla z kurczakiem BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 8 szaszłyków drewnianych lub medalowych (dla szaszłyków Fajita)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść tortille na 2 blachach do pieczenia. Każdą tortillę ułożyć pokrojonymi pomidorami. Podzielić wołowinę i warzywa z resztek szaszłyków Fajita ponad tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać serem równomiernie na górze i piec w piekarniku, aż ser się stopi i złoty i tortille są chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Transfer do serwowania potraw i podawać.
7
W dużej zamykanej torbie wymieszaj sok z limonki, czosnek, ostry sos, olej rzepakowy i chili w proszku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
CzosnekCzosnek
8
Wyjąć 1 łyżkę marynaty i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
9
Pokroić paprykę i cebulę na jeden cal kwadratowych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
10
Umieścić w torbie z marynatą. Mięso pokroić w cienkie paski na ziarno i włożyć do worka z marynatą i warzywami i dobrze wymieszać, aby pokryć wszystko marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarynataMarynata
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
11
Umieść torbę w dużej misce okrywać przecieki i przechowywać w lodówce przez półtorej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Wymieszać zarezerwowaną marynatę ze śmietaną i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MarynataMarynata
13
Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz w wodzie przez 30 minut przed nawlekaniem wołowiny i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
14
Wyjmij mięso i warzywa z lodówki i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową, około 30 minut. Nawlecz wołowinę i warzywa na szaszłyki. Każdy szaszłyk powinien dostać 4 kawałki każdy z pieprzu i cebuli i 3 kawałki wołowiny, naprzemiennie jak wątku je na szaszłyku. Gotować szaszłyki na patelni lub grilla na świeżym powietrzu na średnim ogniu, aż mięso będzie średnio rzadkie, o 3 do 4 minut na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
15
Dekoruj aromatyczną śmietaną i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia73
Magazyn