Pizza Stek Szwajcarski
Pizza Swiss Steak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką grzyby, sól, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki, Stek Szwajcarski, oraz Stek Szwajcarski.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki. Stek pogłębiać w mieszaninie mąki.
Brązowy stek, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na dużym ogniu 1 do 2 minut z każdej strony.
Usuń stek z patelni, i umieścić w lekko nasmarowane 13 - x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Podsmażyć pokrojoną cebulę, posiekaną paprykę, i grzyby na patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodaj pizzę i sosy pomidorowe, i gotuj na wolnym ogniu 15 minut; wlać stek.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut. Odkryć i posypać serem; piec 15 minut lub aż ser topi.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.