Pizza Swiss Steak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką grzyby, sól, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki, Stek Szwajcarski, oraz Stek Szwajcarski.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki. Stek pogłębiać w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2
Brązowy stek, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na dużym ogniu 1 do 2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Usuń stek z patelni, i umieścić w lekko nasmarowane 13 - x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Podsmażyć pokrojoną cebulę, posiekaną paprykę, i grzyby na patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj pizzę i sosy pomidorowe, i gotuj na wolnym ogniu 15 minut; wlać stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
6
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut. Odkryć i posypać serem; piec 15 minut lub aż ser topi.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.