Pizza Pull Kabobs
Przepis Pizza Pull Kabobs może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 7 kalorii. Ten przepis służy 45 i kosztuje 3 centów za porcję. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki pepperoni, kwadraty pieprzu, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pull-Apart " Pizza, Pizza Pull-Apart Bubbles, oraz Pull Apart Pizza Muffins.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Chleb, mięso i warzywa przerabiamy na przemian na 8 szaszłyków.
Umieścić w jednej warstwie na blasze pokrytej folią.
Posmarować sosem; posypać serem.
Piec 20 min. albo dopóki kaboby nie zostaną podgrzane i ser się roztopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.