Pizza Prosciutto i rukola
Przepis Prosciutto i rukola Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 1. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 357 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, mozzarellę, cacio di roma i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Prosciutto Rukola, Pizza Prosciutto Rukola, oraz Rukola-Pizza Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż sos pomidorowy równomiernie na parzonej skórce pizzy, pozostawiając granicę 1/2 cala. Sery rozsypać równomiernie na sosie. Grillować zgodnie z zaleceniami, a następnie skropić oliwą z oliwek na pizzę. Przykryć plastry prosciutto na ciepłej pizzy i rozsypać rukolę na prosciutto.
Pokroić w 6 plastrów i podawać.
Przedruk za zgodą Molto Gusto: Easy Italian Cooking autorstwa Mario Batali i Marka Ladnera, © 2010 Ecco