Pizza Portobello
Przepis Portobello Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 22 minuty. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 272 kalorie, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ser mozzarella, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Portobello, Pizza Portobello, oraz Personal Portobello Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 4 składniki na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać ocet balsamiczny; gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje. Odstawić.
Posypać mąkę kukurydzianą na patelni do pieczenia; rozłożyć ciasto na pizzę.
Piec na dolnej półce piekarnika w temperaturze 425 przez 5 minut.
Wymieszać razem pesto i jogurt.
Rozłożone na cieście pizzy, pozostawiając 1-calową granicę.
Posypać mieszanką grzybową i świeżą bazylią. Top z serem mozzarella i pomidorami.
Piec w 425 na dolnej półce piekarnika przez 18 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą złociste i ser się stopi.
* 1 (8-uncja) opakowanie pokrojone pieczarki mogą być zastąpione przez portobello Mushroom caps.
** 1 1/2 szklanki (6 uncji) rozdrobniony częściowo odtłuszczony ser mozzarella może być zastąpiony świeżą mozzarellą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.