Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pizzy " makaron wrzucić spróbować. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka faworytów rodziny classico sos do makaronu, oscar Mayer pepperoni, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Makaron Toss, Muszka Makaron Toss, oraz Pat ' s Pasta Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Tymczasem, opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać pepperoni, grzyby i paprykę; gotować i mieszać 8 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Dodać sos; dobrze wymieszać. Kryć się. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.