Przepis Pepperoni Pizzan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 33 minuty i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 359 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka gumy ksantanowej, ciepłej wody, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pepperoni Dip Do Pizzy, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy.
Instrukcje
1
Połącz 1/2 szklanki wody, cukru i drożdży w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę drożdży, 1 łyżka oleju, białka, i jajko; beat z małą prędkością 1 minutę lub aż połączone. Zwiększ prędkość do średniej; pokonać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Drożdże
Jajko
Olej Do Smażenia
6
Blachę do pieczenia posmarować 1 łyżeczką oleju. Zeskrobać ciasto na patelnię. Delikatnie posmaruj dłonie olejem. Naciśnij ciasto w 14-calowym okręgu, pokrywając dłonie olejem w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu ciasta. Wierzch ciasta zalać pozostałym olejem. Przykryć folią i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
Patelnia
7
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Zdjąć folię i piec skorupę w 400 przez 17 minut lub aż dno lekko brązowieje. Całkowicie fajne. Zwiększenie temperatury pieca do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Piekarnik
9
Spread marinara na skorupie, pozostawiając 1/2-calowy granicy; top z serem mozzarella, pepperoni, i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Parmezan
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec w temperaturze 425 przez 16 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota, a ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala