Pizza Pepperoni

Pizza Pepperoni
Przepis Pepperoni Pizzan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 33 minuty i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 359 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka gumy ksantanowej, ciepłej wody, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pepperoni Dip Do Pizzy, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy.

Instrukcje

1
Połącz 1/2 szklanki wody, cukru i drożdży w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić 5 minut lub aż mieszanina drożdży będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
Zważyć lub lekko łyżką mąki, skrobi ziemniaczanej i mączki lnianej do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąki połączyć, skrobia ziemniaczana, Mączka lniana, guma ksantanowa i sól w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać mieszaninę drożdży, 1 łyżka oleju, białka, i jajko; beat z małą prędkością 1 minutę lub aż połączone. Zwiększ prędkość do średniej; pokonać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Blachę do pieczenia posmarować 1 łyżeczką oleju. Zeskrobać ciasto na patelnię. Delikatnie posmaruj dłonie olejem. Naciśnij ciasto w 14-calowym okręgu, pokrywając dłonie olejem w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu ciasta. Wierzch ciasta zalać pozostałym olejem. Przykryć folią i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zdjąć folię i piec skorupę w 400 przez 17 minut lub aż dno lekko brązowieje. Całkowicie fajne. Zwiększenie temperatury pieca do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
9
Spread marinara na skorupie, pozostawiając 1/2-calowy granicy; top z serem mozzarella, pepperoni, i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec w temperaturze 425 przez 16 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota, a ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn