Pizza Pepperoni
Pizza Pepperoni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 343 kalorie, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany sos do pizzy, grzyby cremini, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 38%. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pizza Pepperoni Pan, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy.
Instrukcje
Umieść 1 Stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Umieść kolejny stojak w najniższej pozycji. Rozgrzej piekarnik do 50
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać pokrojone grzyby na patelnię i smażyć 5 minut lub aż wilgoć odparuje.
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia bez brzegów posypanej 1 łyżką mąki kukurydzianej. Naciśnij ciasto w 12-calowym okręgu (około 1/4 cala grubości). Zagniatać krawędzie ciasta palcami, tworząc 1/2-calową granicę.
Piec na najniższym stojaku piekarnika na 500 przez 8 minut.
Rozłóż podstawowy sos do pizzy w równej warstwie na skórce do granicy. SOS Top z pieczarkami.
Pieczarki posypać równomiernie mozzarellą i parmezanem. Ułóż pepperoni w równej warstwie na wierzchu sera.
Piec na środkowym stojaku dodatkowe 10 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i topi się ser.