Pizza Pasta by Johnsonville®

Pizza Pasta by Johnsonville®
Pizza Pasta by Johnsonville® może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ser mozzarella, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Johnsonville Łatwa Kiełbasa Pizza, Johnsonville Party Meatballs, oraz Johnsonville ® Włoskie Klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć kiełbasę z obudowy i brązowy i pokruszyć na patelni, aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Drenaż i rezerwa.
3
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Połącz makaron, kiełbasę, sos do pizzy i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Umieść w natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 12 cali x 8 cali. Wierzch z zieloną papryką i dojrzałymi oliwkami; posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Dojrzałe OliwkiDojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 20-25 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn