Pizza Na Lokalnym Targu
Przepis lokalnych rolników ' Market Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.28 za porcję. To danie główne ma 393 kalorie, 17g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera mozzarella, pomidory koktajlowe, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Na Targu Rolniczym, Pizza Na Targu Rolniczym, oraz Farmers Market Szparagi I Pizza Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika obok najniższego ustawienia.
Umieść 16-calową patelnię do pizzy na stojaku.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek do patelni i zawirować do herbu.
Dodaj 2 szklanki cebuli i tymianku na patelnię; gotować przez 3 protokół lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dodać paprykę i czosnek na patelnię; gotować przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj kukurydzę, sól i czarny pieprz na patelnię; gotować przez 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Rozwałkuj ciasto w 16-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Zalać patelnię sprayem do gotowania.
Ciasto ułożyć na patelni. Ułóż plastry mozzarelli równomiernie na cieście.
Mieszankę kukurydzianą rozprowadzić równomiernie na serze i polać serem Parmigiano-Reggiano.
Piec w temperaturze 425 przez 23 minuty. Ułóż pomidory równomiernie na pizzy; Piec dodatkowe 5 minut lub aż ciasto jest rumiane.
Wyjąć z piekarnika; posypać bazylią.