Pizza Mexicana

Pizza Mexicana
Pizza Mexicana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 179 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, pieczywo pita, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Z Kurczakiem Mexicana, Grillowany Kurczak Pizza Mexicana, oraz Shepherd ' s Pie Mexicana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczywo pita układamy na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Sos pomidorowy rozprowadzić na chlebie pita. Top z kurczakiem i chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Cały KurczakCały Kurczak
Papryka ChiliPapryka Chili
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Piec 8 do 10 minut lub do pizzy są gorące i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn