Pizza Margherita Z Sałatką Makaronową Pesto
Pizza Margherita z sałatką z makaronu Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 421 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu balsamicznego, rzodkiewki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Tandetny Margherita Pizza Hummus z chipsami Pesto Pita, Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, oraz Pesto z brokułów (do pizzy i makaronu) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon