Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Pizzana Margherita. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 839 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $3.45 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz niebieloną mąkę, mozzarella buffalo, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, Pizza Margherita, oraz Pizza Margherita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Umieść galaretkę lub pół arkusza patelni w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
3
Zacznij od przygotowania sosu pomidorowego. W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek, mielony czosnek, tymianek i oregano. Gotować, aż tylko pachnące następnie dodać pokruszone pomidory i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 7 do 8 minut, aby zmniejszyć i skoncentrować smak. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjmij rozgrzaną galaretkę z piekarnika i polej oliwą na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
5
Ciasto pokroić na 2 kawałki i zarezerwować 1 kawałek do innego użycia. Rozciągnij ciasto do pizzy, aby było po prostu większe niż patelnia, a następnie połóż je wewnątrz patelni, aby ciasto wychodziło z boków, tworząc skorupę na krawędzi. Posmaruj sosem pomidorowym, a następnie rozetrzyj mozzarellę i równomiernie rozetrzyj na wierzchu ciasta. Liście bazylii rozłóż na wierzchu i skropić odrobiną oliwy z oliwek. Dać mu ostatni sezon z solą i pieprzem, do smaku, a następnie piec w gorącym piekarniku, aż złoty i bąbelkowy, o 15 do 18 protokół
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
6
W małej misce, połączyć drożdże, cukier i wodę i mieszać delikatnie do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pozostawić mieszaninę, aż drożdże ożywi i zacznie się spieniać, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
8
Jeśli używasz miksera stojącego, połącz sól i mąkę z miską i pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać mieszaninę drożdży, z najniższą prędkością, aż mąka zawiera. Gdy ciasto zacznie się łączyć, zwiększ prędkość do średniej i mieszaj, aż ciasto zbierze się w kulkę. Powinno to zająć około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
10
Dodać oliwę z oliwek i pulsować jeszcze kilka razy. Okresowo zatrzymuj maszynę, aby zeskrobać ciasto z haka. Poczuj ciasto, gdy je robisz, ściskając niewielką ilość między kciukiem a palcami. Jeśli jest kruchy, dodaj więcej wody, jeśli jest lepki, dodaj więcej mąki, 1 łyżka na raz. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i kilka razy złożyć, ugniatając, aż stanie się gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Jeśli robisz ciasto ręcznie, dodać mieszaninę drożdży do dużej miski i wymieszać z solą i 2 łyżki oliwy z oliwek. Następnie zacznij mieszać w mące. Gdy mieszanka stanie się zbyt sztywna, aby wymieszać łyżką, zagniataj ręcznie resztę mąki, dodając tyle, aby ciasto było miękkie, ale nie zbyt lepkie. Podczas pracy wyciśnij niewielką ilość ciasta między kciukiem a palcami. Jeśli jest kruchy, dodaj więcej wody; jeśli jest lepki, dodaj więcej mąki, 1 łyżka na raz. Zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Uformuj ciasto na okrągło i włóż do lekko naoliwionej miski, obracając je, aby całkowicie pokryć ciasto olejem. Przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem i pozostaw w ciepłym miejscu (np. nad lampką pilotową gazu), aż podwoi się rozmiar, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wyjąć z piekarnika, pokroić w plasterki i podawać. .