Pizza karmelizowana-cebulowa z pieczarkami
Karmelizowana-Pizza cebulowa z pieczarkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.59 za porcję. To danie główne ma 658 kalorii, 14g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, grzyby cremini, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jajecznica QUESADILLAS Z Karmelizowaną Cebulą I Pieczarkami, Karmelizowana czerwona cebula i Pizza figowa, oraz Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 3 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować cebulę z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i zaczynają brązowy, o 10 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękki i złoty, o 15 minut więcej. Zmniejszyć ogień do niskiej i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo miękkie i głębokie złoty kolor, o 15 minut więcej.
Wyjąć z ognia i ostudzić do ogrzania, około 10 minut.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 246°.
Podczas gdy cebula ostygnie, ciasto do pizzy zalać 1 łyżką oleju w płytkiej patelni o wymiarach 17 na 12 cali i rozciągnąć i nacisnąć ciasto, aby pokryć dno (ciasto może być odporne na rozciąganie na początku, ale wkrótce się zrelaksuje).
Cebulę równomiernie rozłożyć na cieście. W misce wrzucić grzyby z 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i pozostałą łyżką oleju, a następnie równomiernie rozprowadzić na cebuli. Ser pokruszyć równomiernie na grzybach.
Piec pizzę, aż spód ciasta będzie złoty i ser zaczyna brązowy, 14 do 16 minut.
Cebulę można ugotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.