Pizza Jabłkowa

Pizza Jabłkowa
Pizza jabłkowa wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. 172 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, brązowego cukru, masła i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy obejmują Jabłko"Pizza", Pizza Jabłkowa, oraz Pizza Z Szarlotką.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 1-1 / 2 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W rondelku podgrzej wodę, mleko i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj przez 2 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać jędrne ciasto. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; przykryj i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W międzyczasie na dużej patelni gotuj i mieszaj jabłka na maśle na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połącz cukier, mąkę i cynamon; wymieszaj na patelni. Gotuj 3 minuty dłużej. Zmniejsz ogień do małego; gotuj bez przykrycia przez 4-6 minut lub do miękkości jabłek, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W małej misce połącz składniki z polewą serową. W przypadku kruszonki w małej misce wymieszaj mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pat ciasto na natłuszczonej 14-in. patelnia do pizzy, lekko budująca krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
7
Posmaruj polewą serową, a następnie polewą jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Posyp kruszonką.
9
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawaj na ciepło lub na zimno.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn