Pizza jabłkowa wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. 172 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, brązowego cukru, masła i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy obejmują Jabłko"Pizza", Pizza Jabłkowa, oraz Pizza Z Szarlotką.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj 1-1 / 2 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W rondelku podgrzej wodę, mleko i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Drożdże
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj przez 2 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać jędrne ciasto. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; przykryj i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
3
W międzyczasie na dużej patelni gotuj i mieszaj jabłka na maśle na średnim ogniu przez 2 minuty.
Połącz cukier, mąkę i cynamon; wymieszaj na patelni. Gotuj 3 minuty dłużej. Zmniejsz ogień do małego; gotuj bez przykrycia przez 4-6 minut lub do miękkości jabłek, często mieszając.
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.